Kari Traa fejrer 20 års jubilæum

Dette er Kari Traa: I 2002 havde Kari Traa netop vundet en olympisk guldmedalje i Salt Lake City, hvilket cementerede hendes position som freestyle-skiløber i verdensklasse.

Men hun kunne ikke finde sportstøj i verdensklasse lavet til kvinder. Sportstøj blev simpelthen ikke lavet med kvindekroppen i tankerne, og det der var til rådighed, passede bare ikke helt rigtigt. Den havde ingen sans for kreativitet eller legesyge, og vigtigst af alt havde den ikke den selvtillid og frihed, Kari følte, da hun stod på ski.

Så hvad skulle en kvinde gøre? Karis svar var at tage sagen i egen hånd. Bogstaveligt talt. Hun begyndte at strikke huer og tilpasse sit eget udstyr, tilføje farve og unikhed, der matcher hendes personlighed.

Designene blev hurtigt populære blandt hendes venner og skiløbere, så hun besluttede sig hurtigt for at gøre hobbyen til en forretning. Og sådan blev Kari Traa-mærket født. Kort efter, inspireret af et traditionelt norsk vægtæppe, der hang i hendes barndomshjem, designede Kari sit første basislagsmønster. Resten er, som de siger, historie.

Og det er ikke kun vores historie, men historien om aktive, legende, naturlige, stærke, oprørske og selvsikre kvinder overalt. Hvad der startede som én kvindes passion for at skabe et flot, velsiddende kvindeligt sportstøj, har udviklet sig til det hurtigst voksende norske kvindelige sportstøjsmærke i Europa.

Alle disse år senere forbliver vores mission den samme; at give kvinder overalt mulighed for at være selvsikre og unapologetisk selv, uanset hvor deres eventyr fører dem hen. Vi stræber efter at fejre femininitet, fællesskab og vores besættelse af det fri. Vi forestiller os en verden, hvor enhver kvinde har lyst, selvtillid og tøj til at trives i det fri sammen.

Og selvfølgelig – det hele er lavet til hende. Af hende.

Kari Traa. For hende. Af hende.

Se vores tilbud på Kari Traa


Example blog post
Example blog post
Example blog post