Kari Traa Summer Sale 2024 - spar 50% på alle varer

Kari Traa Summer Sale 2024 hos Lemvig Indkøbsforening: 50% rabat på alle varer

Lemvig Indkøbsforening er glade for at annoncere starten på den eftertragtede Kari Traa Summer Sale 2024. Fra i dag og frem til den 14. juli 2024 tilbyder vi 50% rabat på alle varer fra det populære norske mærke Kari Traa, både i vores butikker og i vores webshop.

Kari Traa, kendt for sit funktionelle og stilfulde sportstøj, er et favoritmærke blandt mange aktive kvinder. Mærket, grundlagt af den norske olympiske skihopper Kari Traa, tilbyder et bredt sortiment af skiundertøj, skitøj, løbetøj, træningstøj og tilbehør. Kari Traa har opnået anerkendelse for sine innovative designs og høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet med modebevidsthed.

Vi er utrolig begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder denne fantastiske rabat på Kari Traas produkter. Med 50% rabat på hele sortimentet er det den perfekte mulighed for at opgradere sin træningsgarderobe eller forberede sig på de kommende vintersæsoner.

Rabatten gælder for alle varer fra Kari Traa, hvilket betyder, at du kan finde alt fra varme og komfortable baselayers til stilfuldt og funktionelt overtøj til halv pris. Tilbuddet gælder både i Lemvig Indkøbsforenings fysiske butikker og online på vores webshop, hvilket gør det nemt for kunder over hele landet at drage fordel af udsalget. Der er tilmed gratis levering til nærmeste pakkeshop i Danmark ved køb over 699 kr. 

Lemvig Indkøbsforening har altid haft fokus på at tilbyde vores kunder de bedste produkter til de bedste priser, og dette udsalg er ingen undtagelse. Vi opfordrer alle til at besøge vores butikker eller webshop tidligt, da vi forventer stor efterspørgsel og begrænsede mængder.

Uanset om man er en dedikeret løber, en passioneret skiløber eller blot søger kvalitets sportstøj til hverdagstræningen, er Kari Traa Summer Sale 2024 hos Lemvig Indkøbsforening et udsalg, man ikke må gå glip af.

For mere information om udsalget og for at shoppe online, besøg Lemvig Indkøbsforenings webshop: https://lemvigindkob.dk/collections/kari-traa

Om Kari Traa
Kari Traa er en norsk producent af sportstøj, der blev grundlagt af den olympiske skihopper Kari Traa. Mærket tilbyder et bredt udvalg af skiundertøj, skitøj, løbetøj, træningstøj og tilbehør, der alle kombinerer funktionalitet med moderne design. Kari Traa er kendt for sin høje kvalitet og innovative løsninger, der imødekommer behovene hos aktive kvinder verden over.


Example blog post
Example blog post
Example blog post