Guide til Kari Traa Skiundertøj: We're Baselayer Nerds

Kari Traa har udgivet en guide til valg af det bedste skiundertøj til damer:

Hos Kari Traa inspirerer vi kvinder til være stærke og leve et lykkeligt, sundt liv. Det er vores mål, og det er inspireret af grundlæggeren Kari Traa – en verdensmester og tredobbelt olympisk medaljevinder i Freestyle skiløb. I sine aktive år som atlet, begyndte Kari at strikke huer og tilpasse sit eget skitøj, tilføjer lidt sjov og farver. Designene blev hurtigt populære blandt hendes venner og kammerater blandt skiløbere, og i 2002 besluttede hun sig for at gøre sin hobby til en virksomhed. Kari Traa-mærket blev født. I dag er Kari Traa den hurtigst voksende kvindesportmærke i Europa, og vores passion forbliver den samme; at lave flot sportstøj, der lader dig leve livet i fuld farve. Og selvfølgelig - det hele er lavet til piger, af piger.

Vi kunne bogstaveligt talt skrive en bog om baselayer... Om de forskellige stoffer og fibre og blandinger og strik og vægte og kvaliteter. Det har vi faktisk skrevet den bog. Men vi er nørderne, ikke jer, så vi holder os til det grundlæggende for nu. Og dybest set er dette hvad du skal vide. Vi tilbyder en masse forskellige baselayer stilarter. Altså at beholde ting enkle, vi har sorteret dem i fire kategorier, der hver især er perfektioneret til forskellige typer aktiviteter.

Let's go girls!

Hvad er baselayer og hvorfor bruge baselayer?

  1. Baselayer bæres indenunder dit tøj og fungerer som et åndbar, isolerende og fugtabsorberende eller fugttransporterende lag.

  2. Baselayer er ikke kun for hardcore atleter. De er for alle, der vil at holde sig tør, varm og behagelig – uanset hvad de laver.

  3. Vores baselayer klør ikke, fordi de er lavet af fibre, der er mere end tre gange finere end et menneskehår.

Kari Traa Baselayer Guide - her er de fire kategorier: 

LOVE TO STAY HOT

100% merinould

Kari Traa Love To Stay Hot

Varm, superblød og naturligt lugtbestandig
Vores STAY HOT baselayer styles er lavet af 100% merinould og er perfekte til kølige dage udendørs. Hvorfor? Fordi Merinould kan absorbere meget fugt og stadig bevare varmen. Den har også stor åndbarhed og naturlig lugtbestandighed. Disse baselayers er perfekte til en bjerglegeaftale - gå på ski, shredding eller bare hænge ud ved bålet! Åh, og det skader ikke, at de også ser godt ud, vel?

Serier i Love To Stay Hot:

Kari Traa Smekker

Kari Traa Rose

Kari Traa Rose Light

Kari Traa Løkke

Kari Traa Åkle 

Kari Traa Smale 

Kari Traa Lam

LOVE TO FEEL FREE

Natural Blend

Kari Traa Love To Feel Free

Let og holdbar
Vores FEEL FREE baselayer styles er lavet af en ultimativ blanding af naturlige fibre, og er perfekte til dagevis når temperaturen falder og intensiteten stiger. Kombinerer uld med Lenzing Modal™, en miljøvenlig tekstil lavet af birkemasse, gør disse baselayers let, men stadig super holdbar. Hop ind i et af disse baselayers, og du er klar til skiløb, cykling og sneboldkampe!

Serier i Love To Feel Free:

Kari Traa Hjerte

Kari Traa Floke

Kari Traa Knute

LOVE TO PLAY

Mixed Blend

Kari Traa Love To Play

Hurtigttørrende, fugttransporterende og temperaturregulerende.
Vores PLAY baselayer-stile giver dig det bedste fra begge verdener – en blanding af både naturlige og syntetiske fibre, der føles godt ved siden af ​​huden. Denne blanding tørrer hurtigt, transporterer fugt og regulerer temperaturen som en boss. Perfekt til sjove dage udendørs. Tag dem på, og nyd langrend, løb eller sov under stjernerne!

Serier i Love To Play:

Kari Traa Perle

Kari Traa Kongle

Kari Traa Rulle

Kari Traa Rett

Kari Traa Vrang

Kari Traa Kryss

LOVE TO GO WILD

Performance

Kari Traa Love To Go Wild

Hurtigttørrende, fugttransporterende, og ydelsesoptimeret.
Vores GO WILD baselayer styles er lavet af konstruerede, håndlavede kunstige fibre, valgt til deres evne til at trække fugt væk fra krop og tørrer hurtigt. Kort sagt, disse fibre bare præstere, så du også kan – løb, gør intervaltræning og spark noget røv!

Serier i Love To Go Wild:

Kari Traa Stil

Kari Traa Lune

Kari Traa Fryd

Kari Traa Fantastisk

FOR ALL GIRLS

Vi tilbyder en masse forskellige baselayers – og det er noget vi er stolte af. Ser du, vi ved det hele - piger er forskellige; alt fra former og størrelser, til stilarter og personligheder. Så naturligvis får vi forskellige ting ud af vores baselayers. Om du skal arbejde eller træne, hoppe ud af et fly eller putte oppe i en kabine, har vi dine behov for baselayer dækket. Og lidt til.

Læs hele guiden:

Kari Traa: We're Baselayer Nerds


Example blog post
Example blog post
Example blog post