Handels- og leveringsbetingelser

Der tages forbehold for fejl og mangler på netbutikken i såvel tekst som priser

Bestilling og betaling

Priser

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Alle priser i vores butik er angivet i DKK (Danske Kroner) inklusive moms, medmindre andet tydeligt er angivet. Alle ordrer indgås på Dansk.

Totalprisen på din ordre vises og vil være det beløb, der trækkes på dit Dankort eller VISA/Dankort. Kreditkortbetaling foregår via en sikker server. Du får altid oplyst fragtprisen før du gennemfører dit køb.

Her i butikken kan betales med Dankort & VISA-Dankort og MobilePay. Erhvervskunder og Kunder fra udlandet kan desuden betale med bankoverførsel. Kontakt da for kontooplysninger samt SWIFT & IBAN på: info@lemvigindkob.dk 

Bemærk:
Den anførte fragtpris gælder kun for forsendelse indenfor Danmark. Vi sender naturligvis gerne varer til udlandet, kontakt os gerne for nærmere aftale.

Ordrebekræftelse:
Du modtager altid en kopi af din ordrebekræftelse, helt automatisk efter hver bestilling. Denne tilsendes til din e-mail. Skulle du senere ønske at modtage en ny kopi, kan du altid kontakte os.

Forsendelse og levering

Alle forsendelser pakkes forsvarligt og fremsendes med GLS, såfremt ingen anden aftale er lavet herom.

Vi tilstræber naturligvis, at alle forsendelser pakkes og afsendes samme dag eller dagen efter, så du modtager pakken senest 3 hverdage efter købet.

Der kan dog forekomme længere leveringstider på bestillinger, hvor varen fx ikke er på lager. Du kan dog altid forvente en email fra os, som vil oplyse dig om mere nøjagtig leveringstermin. (Hvis ikke den lovede leveringstid holdes).

Forsendelse Udland
Vi kan sende til de fleste EU-lande. Varerne sendes billigst muligt m GLS.

Forsendelse til udland er efter taksterne hos GLS - Særskilt e-mail vil blive fremsendt med totalbeløbet. - Der tages forbehold for, at der skal betales told og anden afgift i modtager landet

Fortrydelsesret

Du har som kunde altid fuld fortrydelsesret på varer, der er købt hos os. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager din vare. Købet kan fortrydes ved at sende varen retur til os, eller ved at nægte at modtage varen ved modtagelsen. 

Hvis du fortryder dit køb, kan du indenfor 14 dage ophæve købet. Du kan derfor for egen regning returnere varen til os på vores adresse (se nedenfor). Varen skal være i original emballage, ubrugt, uskadt og salgbar igen. Inden du sender varer retur, vil vi bede dig om at informere os herom, og vi vil naturligvis også gerne vide, hvorfor du har fortrudt købet. Når vi har modtaget varen hos os, vil vi tilbagebetale dig varens pris (Ekskl. forsendelse/fragt). Vi vil derfor bede dig om at oplyse dit kontonummer.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. (med dette menes mærker, hangere, plastik-poser og evt. knapper mm.)

Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Returportal
Benyt vores returportal for nem, labelfri returnering - du behøver ikke en printer: https://return.shipmondo.com/lemvigindkob

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Såfremt varen er behæftet med fejl, er du velkommen til at klage såvel skriftligt som mundtligt til vores adresse (se nedenfor). Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejl. Reklamation angående fejlvask og slid vil blive afvist promte.

Registrering af oplysninger og persondata:

Vi registrerer dine køb i vores lukkede økonomisystem, til brug for vores eget regnskab og logistik.

Disse oplysninger gives ikke videre til 3. part, men vi opbevarer oplysningerne i mindst 5 år. Det er kun dit navn og din adresse vi gemmer. Personoplysninger opbevares i et lukket system.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Der anvendes cookies på hjemmesiden til at huske og gemme bruger data.

Virksomhedsoplysninger

Lemvig Indkøbsforening F.M.B. A.
Havnen 44A
7620 Lemvig

Telefon: +45 97 82 39 00
Email: info@lemvigindkob.dk
CVR-nr. 25616618