Butikssprutte søges

Vil du være en aktiv del af en helt særlig medlemsejet butik midt på Havnen i Lemvig?

Vi har travlt og søger endnu en engageret medarbejder, der vil være med til at sikre vores medlemmer og kunder de bedste indkøb og en god kundeservice.

Du får en spændende arbejdsdag med mange varierende opgaver og med gode muligheder for at udfolde dine talenter.

Vi er en blandet havnehandel, der handler med alt fra arbejds- og fritidstøj til rengøringsmidler og dieselolie til virksomheder.

Vi er også en forening, som har vores medlemmer i fokus og samtidig lægger vi hver dag arm med de store spillere på nettet om at tilbyde kvalitetsprodukter til den bedste pris med personlig service.

Om stillingen
Alt efter dine kvalifikationer og interesser kommer du til at deltage i en bred vifte af aktiviteter fra indkøb, varemodtagelse og -forsendelse, medlems- og leverandørkontakt, kundeekspedition, tekstiltryk, opdatering af webshop og mange andre forefaldende opgaver.

En stor del af vores medlems- og kundekontakt sker via telefon og computer, og det er vigtigt at du både kan smile i telefonen og kan yde en god kundeservice på skrift overfor vores web-kunder.

Det vil være en fordel, hvis du kan begå dig på flere sprog, da vi også servicerer udenlandske turister og webshopkunder.

Stillingen er som udgangspunkt normeret til ca. 30 timer om ugen, men for den rette tilpasser vi gerne arbejdstiden til dine ønsker. Vores aktiviteter er sæsonbetonede og der kan være perioder, som fordrer fleksibilitet og en særlig stor indsats fra os alle. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.

Om os
Vores primære opgave er at være indkøbsforening for vores medlemmer, der er bredt sammensat af lokale erhvervsdrivende. Vi køber ind i fællesskab og skaffer (næsten) alt til virksomheden - og trykker selv logoer på arbejdstøj og profilbeklædning.

Derudover har vi en outdoor-butik på Havnen, en outlet-butik i Østergade samt en webshop på lemvigindkob.dk. Vi er en mindre, uformel organisation med 8 medarbejdere fordelt på flere lokationer, som med forskellige fagligheder løfter opgaven i fællesskab.

Om dig
Vi forestiller os, at du har butikserfaring, men er åbne for ansøgere med en anden baggrund. Det vigtigste er, at du har en sund forretningsmæssig sans, flair og interesse for handel og kundeservice, at du er engageret, serviceminded, struktureret, arbejdsom, robust og fleksibel. Vi står overfor en digital omstilling og det er vigtigt, at du er agil og favner nye måder at gå til opgaven på. Tempoet er til tider højt og vi strækker os langt for at levere til tiden - med et smil. Kørekort er en fordel.

Ansøgning
Du er velkommen til at kontakte forretningsfører Anders Hansen på telefon 30 56 15 05 for nærmere information om stillingen. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag til Fiskernes Indkøbsforening F.M.B.A., Att. Forretningsfører Anders Hansen, Havnen 44A, 7620 Lemvig eller via email til info@lemvigindkob.dk.


Lemvig Indkøbsforening er en forening stiftet af en gruppe fiskere i 1969 med det formål, gennem fælles indkøb, at opnå gunstige priser for foreningens medlemmer og andre, der ønsker at gøre indkøb gennem foreningen. I dag henvender indkøbsforeningen sig bredt til befolkningen og de mange turister, der hvert år gæster Lemvig Havn. Sortimentet er ændret, og udgør tøj og udstyr til fritidssejlere, maritimt udstyr, olie- og smøremidler, træbeskyttelse, arbejdstøj, golftøj og udstyr, fritidstøj og mm. Vi er en helt almindelig fysisk outdoor-butik, der har ligget på havnen i Lemvig siden 1969. Derudover har vi en outlet-butik i Østergade i Lemvig - samt en webshop på lemvigindkob.dk.