★★★★★ Trustpilot | Sikker handel: Medlemsejet butik siden 1969 | 1-2 dages levering | 14 dages returret

Kari Traa lancerer ny produktserie: Malia – En hyldest til kvinder og funktionel mode

Kari Traa lancerer ny produktserie: Malia – En hyldest til kvinder og funktionel mode

Kristian Hansen |

Det norske sports- og outdoor-brand Kari Traa, grundlagt af den olympiske skimedaljevinder af samme navn, lancerer nu en helt ny produktserie, Malia. Denne kollektion markerer endnu et skridt i brandets mission om at skabe funktionelt, stilfuldt og komfortabelt tøj til kvinder, som elsker aktiv livsstil og eventyr i naturen.

Funktion og design i perfekt balance Malia-serien kombinerer højtydende materialer med moderne, nordisk æstetik. Produkterne er designet med fokus på bevægelsesfrihed og komfort, samtidig med at de passer perfekt til både intense træningsøvelser og afslappede friluftsaktiviteter. Baselayer-serien består af skiundertrøjer, skiunderbukser og accessories, der kan bruges lag-på-lag for optimal varme og fleksibilitet.

Kari Traa er kendt for at forene mode og funktion, og Malia-serien er ingen undtagelse. Med smukke, naturlige farver og innovative teknologier som hurtigtørrende og åndbare stoffer, henvender serien sig til kvinder, der ønsker at føle sig godt tilpas, uanset hvor dagen tager dem hen.

Om Kari Traa
Kari Traa er et hurtigt voksende sportsbrand, skabt af den norske olympiske guldmedaljevinder i freestyle-skiing, Kari Traa. Med fokus på at skabe tøj, der er specielt designet til kvinder, kombinerer brandet nordisk design med funktionalitet og komfort, hvilket gør det til en favorit blandt aktive kvinder over hele verden.

Se Kari Traa Malia-kollektionen